Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

1

(18 replies, posted in AlphaTrack:User Forum)

Central Scrutinizer wrote:

Hi fabiotto,

You can try uninstalling the AlphaTrack then reinstalling it.  Also, when you reinstall it (at the end of the installer) does it say that the installation was successful?

Then *After your computer finishes rebooting*

then, plug in your AlphaTrack.  Does the AlphaTrack icon pop up?  In spotlight type in 'activity monitor' Does:

AlphaTrack Menu
AlphaTrackDaemon

show up on the 'my processes' list?

CS

Hi CS
Problem Solved !!!
The problem was the kernel setting that on 64 bit and not 32 bit
After i switch on the 32 bit the AT starts working perfectly as usual !!
Thank you for the huge support !!
Fabio


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

2

(18 replies, posted in AlphaTrack:User Forum)

Central Scrutinizer wrote:

Ok, this means the drivers didn't install properly.  Can you tell me exactly how you're installing the drivers?  Just to make sure you can actually throw away the CD that came with your AlphaTrack.  Everything on that CD is available on our site but I recall having a customer that thought he was installing the latest drivers but he had the CD (with older drivers) in his CD rom and every time he tried installing the newer drivers it would, instead, take the drivers from the CD; so just get rid of the CD and let me know exactly how you're installing the drivers.  Other than drivers not being properly installed the only other thing I can think of is that the AlphaTrack isn't getting power.  Does the AlphaTrack LCD screen light up when you plug it in?  Does the AlphaTrack still work on your other computer?

CS


Hi CS
I install the driver from the download files taken on the frontier design web site.
when i plug the AT on the macpro the LCD lights up and for two second shows"alpha track" after that the LCD don't shows nothing.
the kernel that i use i 32 bit and if i connect the AT on another computer it works perfect with both systems 10.5.8 - 10.4.11
let me know what can i do
thank you


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

3

(18 replies, posted in AlphaTrack:User Forum)

Central Scrutinizer wrote:

Hi fabiotto,

before you said that the AlphaTrack manager said 'AlphaTrack not available'.  Where did you click on the AlphaTrack manager?

Are you able to see what it reads now?

CS

Hi CS

i open the alpha track manager from the application folder because no popup appears on top of the screen , and when i open it the status is "not available"


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

4

(18 replies, posted in AlphaTrack:User Forum)

Hi CS !!

My Alpha Track is plug in directly to the Mac Pro (no USB hub)
I have installed the latest driver 1.3 with the Alpha Track unplugged from the mac and after restart i plugged in the alpha track but no pop up appear on the computer
let me know
Thank you !!!


Central Scrutinizer wrote:

Hi,

The AlphaTrack will work in Snow Leopard running LP 9.1.1. 

fabiotto, if you're plugged into a USB hub, I'd try bypassing it and plug directly into your computer to see if that helps.  It may not be getting enough power to be recognized by the computer. I'd make sure you have the latest drivers from our site and make sure that the AlphaTrack is unplugged when these drivers are installed. When you plug in your AlphaTrack does the AlphaTrack icon pop up on your computer screen? 

deltonfoster, you will most likely need to go to our site (AlphaTrack downloads page) and get the AlphaTrack/Logic plug-in and place it into Logic's "midi device plug-ins" folder.  The 'midi device plug-ins' folder can be found if you CTRL+click on the Logic icon (*in your mac's applications folder) then select 'show package contents' then select 'contents' and finally 'midi device plug-ins'.  Then you should be able to find the AlphaTrack in Logic/Preferences/Control surfaces/Setup.

Hope this helps...

CS

Hi All,
After the installation of the software in my macpro (OSX 10.6.3) i have notice that my frontier design alpha track was not working with my system !!
When i connect the alpha track the alpha track manager status is not available
if i connect the alpha track on my macbook with 10.5.8 no problem all is working fine
Anyone have experience about it ???
Please let me know
Thank you
Fabio