yes, the only plugin version that works  is the original bundle that came with the AT on the CD rom out of the box

hi all, my alphatrack midi out is randomly deselected by cubase, making the alphatrack not work.
i have cubase 4 latest update, on a mac g5 NON intel OSX10.4.9.
i have the latest AT driver with the latest plugin in cubase component folder. i have also tried with older versions of the plugin, but with no benefits (the only one that seems to work is the version that was on the CD rom out of the box, but i'd like to update it).
my AT is plugged diretly into the frontal usb bus.
also did lotsa AT driver reinstalls........
thank you for reading, i am waiting for you to reply soon because AT is a great handy piece of gear that i really enjoy using.

bye bye

ok, just to let you know, i have installed the cubase nuendo plugin that was on AT install cdrom that was in the box when i bought it.......and it works fine now.......but i would still like to update it.
any idea?

hi all, i have jorg's same problem, my alphatrack midi out is randomly deselected by cubase, making the alphatrack not work.
i have cubase 4 latest update, on a mac g5 NON intel OSX10.4.9.
i have the latest AT driver with the latest plugin in cubase component folder. i have also tried with older versions of the plugin, but with no benefits.
my AT is plugged diretly into the frontal usb bus.
also did lotsa AT driver reinstalls........
thank you for reading, i am waiting for you to reply soon because AT is a great handy piece of gear that i really enjoy using.

bye bye