Topic: Please I need a solution or new drivers for Win 7 64

Hi,
    I tried the previous post about Wavecenter and Win 7 64 , although I disable the Wctray Startup item (Control Panel) using MSCONFIG I still getting the Blue Screen ,the problem starts when I change the WCConfig (like Dig to Adat , 256 samples or Multichannel setup) since the 64 bits will be a standart in the next year , I think it will be a nice  to create new Drivers for Win 7 32/64 instead of temporary solutions.
Thanks
Eric

Re: Please I need a solution or new drivers for Win 7 64

Eric, did you ever get the WaveCenter PCI card to work correctly with 64-bit Windows 7?


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Re: Please I need a solution or new drivers for Win 7 64

Yes, Yes, Eric - looking for new Drivers for Win 7 32/64 is why I checked in.
That would be so nice:-)
Is it in the works?

Has anyone got the WaveCenter PCI to work correctly with
the 32-bit Windows 7? [Like Eric, my set up connects via ADAT, I need to upgrade from XP and am desolated  at the prospect of having  to give up my WaveCenter PCI in the process]

Re: Please I need a solution or new drivers for Win 7 64

I ended up buying cheap ($10) MIDI USB cables and they work perfectly fine.  The only other thing I used the WaveCenter card for was SPDIF for my Pod Pro, but since that also has line out, I just connect it to my main audio card.