Topic: Track names wrong with Live 8.2.2

Track names don't update correctly when using Tranzport with the latest version of Live. This seems to be the case both in windows XP and OSX. Version 8.2.1 and earlier don't have this problem - any chance of a fix?

Re: Track names wrong with Live 8.2.2

Hi lemmike,

Are you using grouped tracks.  I noticed similar issues when I was using grouped tracks in Live.  Tracks were named appropriately until I started grouping tracks.

CS

Re: Track names wrong with Live 8.2.2

Hi CS.

This happens in any case, no matter if the tracks are grouped or not.

I just discovered the track name will actually update once you move to another scene with the jog wheel, after moving to another track. But just changing tracks using the track buttons or hold + jog wheel or clicking on the track in Live won't update the display on the Tranzport like it used to do.

Another Live user also talked about this on the Ableton forum.

I tried copying the tranzport script in the control surfaces folder from an earlier version of live but the problem was still there, so I'm guessing ableton changed something in the latest version which introduced this problem.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/frontierdesign/frontierdesign.com/forums/include/parser.php on line 738

Re: Track names wrong with Live 8.2.2

It looks like this will be fixed in the next version of Live. The latest beta version has a fix according to the release notes:

http://forum.ableton.com/viewtopic.php? … t#p1299599