Topic: Logic 8 w/Snow Leopard some functions not working

Track Select and not working the fader goes down to 0 evrytime I adjust it.
Most other functions are working. Have downloaded 1.3 and plug in and put it in Midi folder

Re: Logic 8 w/Snow Leopard some functions not working

Hi flyinblind,

Can you give me the exact file path of that 'midi folder' you put the plug-in into?

If you go to Logic/Preferences/Control Surfaces/Setup, does the AlphaTrack show up there?

Also, which AlphaTrack plug-in did you put there? 

CS

Re: Logic 8 w/Snow Leopard some functions not working

contents/Midi Device Plug Ins
I do notice there is an Alpha Track.bundle and a Alpha Track - 2 Bundle there

Yes the Alpha Track shows up

I put Alpha Track MAcIntosh Installer V 1.3 in the above folder

Re: Logic 8 w/Snow Leopard some functions not working

Also when I touch the fader it switches between -70db and 0db each time I touch it.

Re: Logic 8 w/Snow Leopard some functions not working

Ok, one first, I would get rid of one of those AlphaTrack.bundle files.  You should have only one plug-in in there for the AlphaTrack.  Keep the latest one and trash the older one.  Or trash them both and put a fresh one in there just to make sure.

Also, the AlphaTrack Installer should not be in that folder.  This installer can be trashed after you install the drivers.

Try that, relaunch Logic and see if it helps.

CS

Re: Logic 8 w/Snow Leopard some functions not working

aaahh.
All is well now.
Thanks for all the help!!